Адрес электронной почты
Пароль
Я забыл свой пароль!
Входя при помощи этих кнопок, вы подтверждаете согласие с правилами
Имя
Адрес электронной почты
Пароль
Регистрируясь при помощи этих кнопок, вы подтверждаете согласие с правилами
Сообщество

Святая праведная блаженная Матрона Московская


Дорогие, братья и сестры! Присоединяйтесь к совместному чтению молитвы Матроне Московской каждый день в 21.00 по мск. времени или в любое другое удобное для вас время. Блаженной Матроне молятся о помощи в любой беде и трудной жизненной ситуации. Неоднократно явлены чудеса и благодатная помощь этой святой.
Имена людей, которых необходимо упомянуть в молитве, пишите в комментариях.

Молитва первая святой Матроне Московской
О блаженная мати Матроно, услыши и приими ныне нас, грешных, молящихся тебе, навыкшая во всем житии твоем приимати и выслушивати всех страждущих и скорбящих, с верою и надеждою к твоему заступлению и помощи прибегающих, скорое поможение и чудесное исцеление всем подавающи; да не оскудеет и ныне милосердие твое к нам, недостойным, мятущимся в многосуетнем мире сем и нигдеже обретающим утешения и сострадания в скорбех душевных и помощи в болезнех телесных: исцели болезни наша, избави от искушений и мучительства диавола, страстно воюющаго, помози донести житейский свой Крест, снести вся тяготы жития и не потеряти в нем образ Божий, веру православную до конца дней наших сохранити, упование и надежду на Бога крепкую имети и нелицемерную любовь к ближним; помози нам по отшествии из жития сего достигнути Царствия Небеснаго со всеми угодившими Богу, прославляюще милосердие и благость Отца Небеснаго, в Троице славимаго, Отца и Сына и Святаго Духа, во веки веков. Аминь.

Молитва вторая святой Матроне Московской
О блаженная мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи, и данною ти свыше благодатию различныя чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех и греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наша согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящаго дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единаго Бога, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми
усты Твоими: Аминь Глаголю вам, яко аще два от вас совещается на земли от всяцей вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на небесех: идеже бо еста два или трие собрани во имя Мое, ту есмь посреде их. Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое бесприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам, рабам Твоим

Вячеславу, Сергею, Юлии, Дарье, Наталье, Алисе, Алине, Александру, Марии, Михаилу, Анастасии, Валерию, Андрею, Татьяне, Денису, Полине, Егору, Кириллу, Елизавете, Евгению, Максиму, Степану, Александре (ж), Даниилу, Илье, Вадиму, Иоанну, Наталии, Марии, Леониду, Сергию, Владимиру, Ольге, Наталии, Валентине, Мл.Владимиру, мл.Дарье, Елене, бол.Нине, бол.Илье, мл.Анастасии, Максиму, Анне, Любови, Елене, Александру, Александре, Борису, бол.Татьяне, Наталии, Наталии, Фотинии, Илие, Димитрию, Фотинии, Николаю, Роману, Ангелине, Роману, Александре (ж), Сергию, Ольги, Андрею, Дарии, Андрею, Елене, тяж.бол.Алле

согласившимся совместно просить Тя о здравии и о всяком благополучном разрешении вопросов и исполнения нашего прошения.
Помоги и мне грешно(му) и недостойно(му) (р.б. имя) в благополучном разрешении вопроса (излагаем свою просьбу)
Услышь нас Милостивый Господь молитвами святой блаженной Матроны Московской и воздаждь каждому молящемуся по Своей неизреченной Милости, Щедрости, Любви и Благодати во Славу Твоего Святого Имени!
Достойно есть яко воистинну блажити Тя Богородицу, Присноблаженную и Пренепорочную и Матерь Бога нашего. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу Тя величаем.
Слава Тебе Христе Боже, упование наше слава Тебе.
Слава Отцу и Сыну, и Святому Духу, и ныне и присно, и во веки веков. Аминь.
Господи помилуй (3 р). Благослови.
Молитвами святых отец наших, Господи Иисусе Христе, Боже наш, помилуй нас. Аминь.

Посмотреть предыдущие комментарии
10 ноября 2016 в 23:48

Аминь

14 ноября 2016 в 22:02

Аминь

15 ноября 2016 в 21:18

Аминь

17 ноября 2016 в 21:33

Аминь

18 ноября 2016 в 21:36

Аминь

20 ноября 2016 в 04:41

Аминь

в ответ на комментарий

Комментарий появится на сайте после подтверждения вашей электронной почты.

С правилами ознакомлен

Защита от спама:

    Рекомендуем